Louis Verheyen

Bestuurder & CEO BRIXadvice
Werkervaring

Bestuurder & CEO 
BRIXadvice
2021 – …

Senior Manager Supply Chain & Operations   
PwC
2018 – 2021

Supply Chain Lead Switzerland
CMAST
2014 – 2018

Supply Chain Consultant                                    Bluecrux & CapGemini                                  2011 – 2014

Opleiding

Master Handelsingenieur, Supply Chain Mgmt
Universiteit Gent
2006 – 2011


Tijdens mijn studies aan de UGent met een focus op Logistiek & Supply Chain Management binnen de richting Handelsingenieur, was ik direct gebeten door de materie. Na een passage bij twee consultancy bedrijven, kreeg ik de kans om een eigen team uit te bouwen voor CMAST in Zwitserland, met een focus op de farmaceutische sector.

Dit was een erg goede leerschool, ik bouwde er team uit van een 10-tal consultants en scherpte mijn people management en business development skills aan. 4 jaar later, in 2018, kwam ik terug naar België om een Senior Manager rol op te nemen bij PwC, waar ik ook buitenlandse opdrachten uitvoerde in Duitsland en Zweden.

Ik was reeds lang getriggerd om te ondernemen en zelf aan het hoofd te staan van een onderneming, maar zat niet te wachten op het zoveelste aanbod om een managementrol in te vullen zonder verankerd te zijn in het kapitaal van de onderneming.

Op een bepaald moment contacteerde aim.group mij i.v.m. een mogelijke overname van een bedrijf (BRIXadvice). Als logistiek advies verlenend expert met de nodige management vaardigheden zagen ze in mij een ideale partner voor dit bedrijf. We  kenden elkaar niet, maar na enkele momenten van overleg, voelde ik de juiste klik. We deelden een parallelle visie op ondernemen en aim.group bood de expertise die ik zelf niet had.

Zowel tijdens als na de overname is zo een partner zeer welgekomen. Bovendien hadden zij de opportuniteit in kaart gebracht en waren ze na een verkennend gesprek met Patricia op zoek naar de juiste manager om samen BRIXadvice over te nemen. Dit was voor mij een zeer mooie opportuniteit om te ondernemen zonder van nul te moeten starten. Ik kijk er naar uit om, in tandem met  aim.group, het team van BRIXadvice aan te sturen en verder uit te bouwen.

 We kenden elkaar niet, maar met aim.group  deelde ik meteen een parallelle visie op ondernemen, bovendien boden ze de expertise die ik zelf niet had.”

BRIXadvice kunnen overnemen samen met aim.group was een gouden kans. Het is fijn om samen in tandem te ondernemen, zie het als een continue klankbord. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het mooie verhaal van BRIXadvice verder te zetten en onze ambities waar te maken.