Afgelopen drie maanden ondersteunde Renée Constandt met veel enthousiasme en toewijding ons team! 

“Gedurende deze stage maakte ik deel uit van het investment team onder leiding van Ben Leonard en Thomas De Winter. Samen met hen, bracht ik verschillende investeringsopportuniteiten in kaart en heb ik mijn theoretische kennis kunnen omzetten in de praktijk. 
Graag zou ik het volledige team van aim.group willen bedanken voor de leerrijke periode en de aangename sfeer op de werkvloer!”

Bedankt Renée voor jouw inzet en enthousiasme, we wensen jou veel succes met de verdere stappen richting jouw professionele carrière! 

Ook op zoek naar een leerrijke stage? Stuur gerust een mailtje naar thomas.dewinter@aim.group

sante stage? Stuur gerust een mailtje naar thomas.dewinter@aim.group

Categories:

Tags: