fbpx

In het kader van een verdere groei verhuisde DD Engineering het hoofdkantoor naar een nieuwe vestiging waar ze een enorme troeflocatie hebben in het atrium van het hoofdgebouw van de voormalige Ieperse trots, omgeven door glas langs alle kanten.

Ondernemer Niels Colson: “De verhuis kwam er enerzijds vanuit employer branding perspectief, maar anderzijds ook gewoon vanuit de noodzaak tot modernisering.

De doelstelling was simpel: nuttige, moderne kantoren met een vleugje out of the ordinary. En qua stad was de keuze ook snel gemaakt. Onze roots liggen in Ieper én we voelen ons er thuis. De keuze om daar te blijven was dan ook snel gemaakt.

We hebben dan enkele mogelijke kantoren bezichtigd. De atriumruimte van Ter Waarde de meeste troeven te hebben. Een grote ruimte met veel lichtinval en mogelijkheden om er iets speciaals van te maken, iets naar onze stijl bij DD Engineering.”

Categories:

Tags: